Tamperelainen Minetit voitti maailmanmestaruuden viime viikonvaihteessa Helsingin jäähallissa käydyissä joukkuevoimistelun MM-kisoissa. Minetit voimisteli näyttävään voittoon uudistuneella kokoonpanolla ja varsin uudella, Antton Laineen käsialaa olevalla taiteellisella, Kalevala aiheisella ohjelmalla. Upean ohjelman voit katsoa alla olevalta videolta 👇 

– Yhtenäinen joukkue ja onnistunut suoritus oli tänään mitalin takana. Upea Antton Laineen Kalevala koreografia ja kova työ palkittiin. Olemme tehneet todella paljon töitä ja saimme hyvin pidettyä keskittymisen kilpailussa. Tuntui että koko voimisteluyhteisö oli tukena, joten tunnelma hallissa oli todella hieno. Muutosten ja erilaisen kauden jälkeen maailmanmestaruus ei ollut itsestäänselvyys, mutta pitkäjänteinen työ palkittiin tänään mestaruudella, kertaa Minettien kapteeni Emmi Nikkilä sunnuntaina heti finaalin jälkeen.

Naisten MM-joukkueessa voimisteli: Emmi Nikkilä (kapteeni), Oona Haatanen (Illusion), Jessica HakalaIinu HäkkinenLaura Kiljunen (Illusion), Adaliina NiininenSiiri PuuskaNeea Sivil (Illusion), Meeriellen Sukari.

Joukkueita valmentavat Titta Heikkilä ja Teija Kukkala, koreografina ja valmentajana toimii Antton Laine.

Oikein paljon onnea Mineteille maailmanmestaruudesta!

Kuva: Anna Tanninen
Lähde: Tampereen Sisu – koko jutun voit lukea täältä >