Hae mukaan

Koetko olevasi henkilö, jolla on palava halu menestyä ja olet valmis laittamaan persoonasi likoon julkisesti?

Edellytämme, että olet valmis kertomaan itsestäsi ja harjoittelustasi sosiaalisessa mediassa, käyttäydyt fiksusti ja kohtelet hyvin niin mediaa kuin yleisöäkin. Julkisena henkilönä ymmärrät toimivasi esikuvana nuorille, vaikka olisi kyse vapaa-ajastasi tai harjoituskentällä tapahtuvasta toiminnasta.

Emme edellytä hakijan olevan kaikessa hyvä, vaan annamme tilaa ja tukea kehittymiselle. Urheilija saa tuoda esiin omaa personallisuuttaan ja toimia sen mukaan. Edellytämme kuitenkin rehtiä urheilua, hyvää käytöstä ja näkyvillä oloa.

Team Decens voi antaa tukea myös muille kuin yksilöurheilijoille. Meitä inspiroi tarinat, jotka voivat sytyttää myös suuren yleisön. Haluamme tuettavalta kohteelta kykyä astua julkisuuteen kertomaan omaa tarinaansa ja innostaa ihmisiä mukaan seuraamaan positiivista ja jännittävää matkaa – sekä inspiroitumaan siitä.

Kuinka haen mukaan Team Decensiin

Tee vapaamuotoinen hakemus ja lähetä se meille sähköpostilla: teamdecens@decens.fi

Lue lisää alta, mitä toivomme hakemuksen sisältävän ja miten hakemus käsitellään.

Mikäli olet alle 18-vuotias, pyydä hakemukseen huoltajan lupa. Emme säilytä hakemuksia käsittelyn jälkeen, eikä hakemuksen tietoja käytetä muuhun tarkoitukseen.

Katsomme, että lähettäessäsi sponsorointihakemuksen, annat meille suostumuksesi tarvittavien tietojen käsittelyyn. Sponsorointihakemusten tietosuojaselosteen voit lukea kokonaisuudessaan täältä >.

 

Hakemuksen sisältö

Innosta meitä hakemuksellasi ja tuo esiin persoonallisuuttasi sinulle omimmalla tavalla.

Kerrothan meille ainakin seuraavista asioista:

  • Perustiedot: nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Vaihtoehtoisesti huoltajan tiedot tai joukkueen edustajan / asioita hoitavan yhteyshenkilön tiedot
  • Kerro mikä on lajisi ja edustamasi seura
  • Kerro itsestäsi urheilijana, tavoitteistasi, valmennuksestasi ja tulevaisuudestasi
  • Millaista tukea tarvitset, mitkä ovat urheilu-urasi kannalta kriittisimmät tuentarpeet
  • Mistä muualta saat tällä hetkellä tukea
  • Millä tavalla hankit tällä hetkellä muita tukijoita ja sponsoreita
  • Miten näyttäydyt sosiaalisessa mediassa tällä hetkellä, oletko asettanut näkyvyyden suhteen tavoitteita, missä eri medioissa olet mukana
  • Miten ja missä tuot yhteistyökumppaneitasi esille, mitä lisäarvot tuotat yhteistyökumppaneillesi

 

Hakemuksen käsittely

Käymme hakemuksia läpi päivätyömme ohessa, joten toivomme malttia vastauksemme odottamisen suhteen.  Pyrimme käsittelemään hakemukset kaksi kertaa kuukaudessa. Mikäli tulet valituksi, olemme sinuun yhteydessä.

Pyrimme vielä tapaamaan meitä kiinnostavia urheilijoita ja mahdollisesti heidän huoltajiaan tai asioiden hoitajia kasvotusten. Jos uskomme yhteistyöhön ja sen merkityksellisyyteen urheilijan kannalta, keskustelemme tarvitun tuen suuruudesta ja teemme sponsorointipäätöksen.

Vaikka meidän kanssamme ei tärppäisi, se ei tarkoita, ettemmekö kannustaisi sinua eteenpäin ja uskoisi sinuun. Jos olet panostanut hakemukseesi Team Decensiin, kannattaa sinun ehdottomasti hyödyntää tekemääsi työtä ja hakea tukea samaan aikaan myös muilta yrityksiltä.