Team Decensin taustalla

Team Decensin taustalla on suomalainen, henkilökuntansa 100% omistama IT-ulkoistuspalveluita tarjoava yhtiö. Pääkonttorimme sijaitsee Tampereella ja muut toimipisteet Espoossa, Jyväskylässä, Turussa, Oulussa ja Vaasassa. Decens työllistää tällä hetkellä yli 90 alan ammattilaista.

Decens Oy ja yhteiskuntavastuu

Kannamme huolta yhteiskuntamme hyvinvoinnista ja erityisesti sen tulevaisuudesta. Haluamme pysyä suomalaisena ja olla osaltamme vaikuttamassa työpaikkojen pysymiseen kotimaassamme. Esimerkiksi helpdesk-palvelumme toimii Suomesta käsin, Tampereen ja Vaasan toimipisteistä. Uskomme asiakkaidemme arvostavan sitä, että he tietävät saavansa apua ongelmiinsa kotimaiselta toimijalta, omalla äidinkielellään.

Yhteiskuntamme tulevaisuudesta välittäminen näkyy myös siinä, että panostamme vuosittain merkittävän summan rahaa nuorten hyvinvoinnin, harrastustoiminnan ja kilpaurheilun tukemiseen.

Decens on mukana matkassa kohti maailman kärkeä

Haluamme auttaa suomalaisia urheilijoita menestymään ja kannustaa suomalaisia nuoria terveellisiin elämäntapoihin kilpaurheilun kautta. Vuonna 2017 perustamamme Team Decens kerää talliinsa lahjakkaita suomalaisia yksilöurheilijoita ja tukee heitä taloudellisesti sekä rakentamalla tukiverkkoa.

Monipuolisen juniori- ja yksilöurheilusponsoroinnin lisäksi olemme olleet tukemassa eri urheilutapahtumia ja -joukkueita. Decens tekee hyväntekeväisyyttä myös urheilun ulkopuolella. Pääpaino on kuitenkin hyvissä asioissa, joita voi tukea suoraan ilman välikäsiä tai ylimääräistä byrokratiaa. Kyse on siis sponsoroinnista, yhteistyöstä urheilijoiden kanssa ja yhteiskuntavastuun kantamisesta.

Kun seuraavan kerran näet Decensin logon vaikkapa juniorijalkapalloilijan verkkapuvussa, tiedät että kyseessä on paljon suurempi asia kuin pelkkä mainoksemme. Uskomme, että liikuntaharrastukset auttavat nuoriamme kasvamaan hyviksi ja vastuuntuntoisiksi ihmisiksi.

Palveleva IT-kumppani

Helpota elämääsi ja anna Decensin ratkaista yrityksesi IT-haasteet! Tarjoamme kaiken kokoisten yritysten muuttuviin tietotekniikkatarpeisiin sopivat ratkaisut, laitteista kokonaisulkoistuksiin.

Kun yrityksesi tarvitsee luotettavaa ja palvelevaa IT-kumppania, ota yhteyttä Decensiin!

Katso lisätietoa nettisivuiltamme: www.decens.fi