Eemil Helander: oma uusi ennätys kauden avauskisassa

Team Decens -urheilija, kestävyysjuoksija, Eemil Helander paransi kaksi vuotta vanhaa ennätystään yli kymmenellä sekunnilla kauden avauskisassaan Tukholmassa 18.5.

”Laitetaan tossu liikkumaan entistä terävämmin kisa kisalta”, toteaa huippuvireessä oleva Eemil somenostossaan kisan jälkeen.

Ja tärkeitä kisoja tänäkin vuonna vielä riittää: Espoossa järjestettävät alle nuorten EM-kisat heinäkuussa sekä MM-kisat Budapestissä elokuussa. Jäämme seuraamaan mielenkiinnolla Eemilin tulevia saavutuksia!

Mutta Eemil ei ole suinkaan ainoa Team Decens -urheilija, joka takoo paraikaa uusia ennätyksiä.

 

Veera Mattila juoksi uuden Suomen ennätyksen 22-vuotiaiden sarjassa

Team Decensiin kuuluva Veera Mattila juoksi uuden Suomen ennätyksen 22-vuotiaiden sarjassa 600 metrin matkalla. Uusi ennätys rikkoutui Jyväskylän Harju Cupissa 23.5.2023.

”Olen uuteen ennätykseen tyytyväinen, vaikka se ei tullut yllätyksenä, koska sen eteen on tehty töitäkin. Olin erityisen iloinen siitä kuinka hyvältä juoksu tuntui. Se herätti paljon luottamusta tulevalle kaudelle. Odotan innolla tulevia EM-kisoja sillä uskon pystyväni nousemaan uudelle tasolle tällä kaudella. Espoossa olisi hyvä näytön paikka”, Mattila kertoo.

Mattila on kehittynyt tasaiseen tahtiin vuosi vuodelta. Hyvinvoinnista ja palautumisesta huolehtiminen ovat avainasemassa urheilijan elämässä.

”Olen pysynyt terveenä ja harjoitellut nousujohteisesti, mikä on johtanut nykyiseen kehitykseen ja hyvään kuntoon. Kilpailukauden aikana saan valmennusta myös henkiseen hyvinvointiini. Fyysisestä hyvinvoinnistani pidän huolta paitsi treenaamalla hyvin myös palautumalla hyvin. Treenien ulkopuolella elelen aika rauhallisesti. Ruohon leikkaaminen ja navettahommat tuovat rentouttavaa vastapainoa urheilulle” summaa Mattila.

Team Decens toivottaa molemmille kovasti tsemppiä tuleviin kisoihin.

 

Muutamia uutisnostoja Eemilin ja Veeran ennätyksistä:

Huippulupaus Eemil Helander juoksi ennätyksensä
Veera Mattila juoksi Suomen ennätyksen